Opis posla:
Rentiranje uređenih lokacija

KONSING GROUP nudi u zakup uređene lokacije za postavljanje antena i druge telekomunikacione opreme kao i uslugu iznajmljivanja mobilnih antenskih stubova

Za operatere mobilne telefonije, WiMAX operatere, Internet provajdere, TV i radio stanice, građevinske firme koje imaju potrebe da na svojim gradilištima obezbede privremenu telekomunikacionu infrastrukturu, firme koje imaju potrebu da povežu svoje filijale i sve ostale zainteresovane - kompanija Konsing group nudi u zakup uređene lokacije za postavljanje antena i druge telekomunikacione opreme.

Za sada u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Šapcu, Banji Koviljači, Požarevcu i Crvenki - 39 lokacija koje možete uključiti u svoje poslovne planove.

Naši klijenti su Telekom Srbija, VIP mobile i Telenor.

Lokacije imaju obezbeđeno pouzdano napajanje električnom energijom, kvalitetan sistem radnog i zaštitnog uzemljenja i odgovarajuću gromobransku zaštitu. Svi stubovi su opremljeni sigurnosnim sistemima za penjanje (klizačima), dok su lokacije na krovovima obezbeđene zaštitnim ogradama gde god je to neophodno tako da je omogućen jednostavan i bezbedan pristup do antena i opreme.

Za više informacija, posetite naš drugi website:
PLACE4ANTENNA